Tweedehands

Tweedehands

Producten per pagina:
Sorteren op

Een biljartkeu of -tafel die tweedehands is

Bent u op zoek naar een biljartkeu, biljarttafel en/of pooltafel die tweedehands is? Bij Brock Biljartfabriek & Amusement in Bornerbroek, hebben we alle biljartproducten die een potje biljarten in uw café, dorpshuis, kantine of biljartkamer compleet maken. Ook leveren we aan buurthuizen, particulieren en zorginstellingen. Aangezien elk biljart dat wij te koop aanbieden in ons assortiment op voorraad is, zijn wij in staat om uw bestelling binnen een zeer korte termijn aan u te leveren.

Kies een goede biljartkeu, pooltafel of biljarttafel die tweedehands te koop is

Beheert u een café, dorpshuis, (bedrijfs-)kantine, verenigingsgebouw, buurthuis of biljartkamer en bent u daarvoor op zoek naar een tweedehands pooltafel, carambolebiljarttafel of biljartkeu? Dan zit u bij ons goed. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Veel biljartproducten worden vaak ten onrechte weggegooid, terwijl de onderdelen of de volledige producten nog compleet intact zijn en er zelfs uitzien als nieuw. Daarom bieden wij  veel producten te koop aan die tweedehands en van goede kwaliteit zijn, waaronder verschillende biljarts en een biljartkeu. Bent u een beginner? Koop dan een beginnerskeu. Ook biljartklokken en (elektronische) scoreborden zijn beschikbaar in ons aanbod. De producten gaan nog lang mee, waardoor we met z’n allen spelenderwijs goed zijn voor het milieu.

Meerdere producten te koop voor een gezellig café

Naast een (tweedehands) biljartkeu, biljarttafel en pooltafel vindt onze webshop nog veel meer prachtige accessoires. Voor amusementspelen zit u bij ons goed. Denk hierbij onder meer aan airhockeytafels en voetbalspelen. Deze spelen zijn populair en staan fraai in het interieur. Ze voegen extra karakter toe aan de beleving van uw café of ruimte, waar wellicht al prachtige (tweedehands) biljarts staan. Ontdek ons aanbod aan tweedehands biljarts en biljartaccessoires en maak uw keuze! Kom gerust langs om een biljart te kopen voor uw bedrijf in de horeca.

Bestel uw tweedehands biljarts en biljartaccessoires vandaag nog

Heeft u interesse in de aanschaf van een tweedehands biljart of pooltafel, een biljartkeu, biljartklok of (elektronisch) scorebord die wij te koop aanbieden? Bestel deze dan vandaag nog via onze webshop. Voor vragen en opmerkingen over onze (tweedehands) biljarts en bijbehorende accessoires, is het natuurlijk mogelijk om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier in of bel ons via 074 - 38 41 859. Wij denken graag met u mee! U bent daarnaast van harte welkom in onze showroom. Hier staat altijd een biljarttafel of pooltafel speelklaar, zodat u onze biljartkeu kunt proberen en de hoogwaardige kwaliteit van de (tweedehands) biljarts ervaart.