Snookeraccessoires

Producten per pagina:
Sorteren op

Wilt u ballen voor snooker of andere snookeraccessoires kopen? Dan heeft Brock Biljartfabriek & Amusement een breed assortiment aan biljartartikelen voor u. Een middag of avond snooker is namelijk niet compleet zonder de juiste snookeraccessoires, zoals een set kwaliteitsvolle ballen. Wij helpen u graag met het bestellen van al uw benodigdheden; of u nu een eigen horecaonderneming, buurthuis of instelling heeft of thuis graag snookert met uw vrienden of familie. U bent natuurlijk ook welkom in onze vestiging in Bornerbroek.

Maak de snookerbeleving compleet met allerlei snookeraccessoires

Snooker is niet hetzelfde spel als biljart of poolen. Zo heeft men voor een potje snooker een andere set ballen nodig, waaronder vijftien rode ballen. Deze ballen en allerlei andere snookeraccessoires, zoals een balplateau, vindt u in onze webshop. Bij de samenstelling van het assortiment aan snookeraccessoires letten we op hoogwaardige kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Met de producten voor snooker van onze webshop, zoals de beste ballen of een Boston pool-snooker biljart, genieten u en uw gasten dan ook zorgeloos van een leuk potje snookeren! Heeft u een horecaonderneming en wilt u meer spellen aanbieden aan uw bezoekers? Ontdek dan ook ons aanbod:

*Let op: gokkasten zijn enkel leverbaar aan horecaondernemingen met kansspelvergunning.

Bestel alle benodigdheden voor een goed potje snooker

Met de juiste ballen en andere snookeraccessoires maakt u een potje snooker compleet. Ontdek het aanbod in onze webshop, maak uw keuze en bestel vandaag nog. Omdat wij alle producten in onze webshop op voorraad hebben, leveren we deze snel op het gewenste adres. U bent daarnaast van harte welkom om onze producten te bekijken en testen in onze showroom in Bornerbroek, dicht bij Almelo. Heeft u vragen voor ons? Benader ons via het contactformulier, via 074 - 38 41 859 of door te e-mailen naar [email protected].