Snookeraccessoires

Producten per pagina:
Sorteren op

Wilt u snookeraccessoires kopen? Dan zit u bij Brock Biljartfabriek & Amusement in Bornerbroek goed. Een middag of avond snooker is namelijk niet compleet zonder de juiste snookeraccessoires. Wij helpen u graag met het vinden van al uw benodigdheden. Of u nu een eigen horecaonderneming, buurthuis of instelling heeft of thuis graag snookert met uw vrienden of familie, bij ons bent u altijd welkom om langs te komen.

Maak de snookerbeleving compleet met allerlei snookeraccessoires

Snooker is niet hetzelfde spel als biljart of poolen. Zo heeft men voor een potje snooker een andere set ballen nodig, waaronder vijftien rode ballen. Deze ballen en allerlei andere snookeraccessoires, zoals een balplateau, vindt u in onze webshop. Bij de samenstelling van het assortiment aan snookeraccessoires letten we op hoogwaardige kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Met onze producten voor snooker, zoals een Boston pool-snooker biljart, genieten u en uw gasten dan ook zorgeloos van een leuk potje snookeren! Heeft u een horecaonderneming en wilt u meer spellen aanbieden aan uw bezoekers? Ontdek dan ons aanbod in:

*Let op: deze zijn enkel leverbaar aan horecaondernemingen met een kansspelvergunning.

Bestel alle benodigdheden voor een goed potje snooker

Met de juiste snookeraccessoires maakt u een potje snooker compleet. Ontdek ons aanbod aan snookeraccessoires en biljarttafels voor de horeca. Maak uw keuze en bestel al uw biljartbenodigdheden vandaag nog. Omdat wij alle producten  op voorraad hebben, leveren we deze snel op het gewenste adres. U bent daarnaast van harte welkom om onze producten te bekijken en te testen in onze showroom. Heeft u vragen voor ons? Benader ons via het contactformulier of via 074 - 38 41 859.