Decoratie

Producten per pagina:
Sorteren op

Met mooie decoratieposters geeft u uw pool- of biljartsetting net dat beetje extra. Bij Brock Biljartfabriek & Amusement hebben we een breed aanbod aan biljartproducten én decoratie! De decoratieposters zijn verkrijgbaar met verschillende afbeeldingen en in diverse afmetingen. Plaats de posters in een lijst of hang ze direct op aan de muur. Welke poster is uw favoriet?

Een gezellige sfeer creëren in de pool- of biljartruimte met leuke decoratieposters

In wat voor ruimte u ook een potje pool of biljart speelt, het is belangrijk dat deze sfeer heeft. Door decoratieposters aan de muur te bevestigen, draagt u bij aan een gezellige sfeer. U vindt bij Brock Biljartfabriek & Amusement verschillende soorten decoratieposters, veelal posters in vintagestijl. Deze zijn perfect voor diverse ruimten, van cafés tot zorginstellingen en van buurthuizen tot privékamers. Wilt u uw pool- of biljartsetting helemaal compleet maken? Ontdek dan ook ons aanbod aan biljartaccessoires. Zo koopt u bij ons onder andere barakborden, biljarthandschoenen en keuaccessoires.

Bestel bij uw biljartspecialist

Bestel uw decoratieposters en biljartbenodigdheden bij dé biljartspecialist. We leveren uw bestelde product(en) snel op het gewenste adres. Wilt u onze producten liever in het echt bewonderen en eventueel uittesten? U bent van harte welkom in onze showroom in Bornerbroek, dichtbij Almelo. We leiden u graag rond en adviseren u over de verschillende producten in ons assortiment. Mocht u ons liever op andere manieren bereiken, dan is dit ook mogelijk via het contactformulier, het telefoonnummer 074 - 38 41 859 of het e-mailadres [email protected].