Logo Billardfabriek Jan Brock
Logo Billardfabriek Jan Brock

Amusementspelen voor horeca

Heeft u interesse in amusementspelen of gokkasten voor uw horeca? U vindt ze bij Brock Biljartfabriek & Amusement. Wij hebben ze te allen tijde op voorraad, waardoor u ze op zeer korte termijn op het door u aangegeven adres ontvangt. Het plaatsen van gokautomaten is aan wettelijke regels gebonden en uitsluitend mogelijk in hoogdrempelige horeca met een gemeentelijke kansspelvergunning. Als u nog niet beschikt over een vergunning, dan helpen we u graag met de aanvraag. Wij helpen u graag indien u over deze vergunning beschikt.

Amusementspelen zoals gokkasten laten plaatsen in uw horeca

Zeg nu zelf: het plaatsen van amusementspelen of gokkasten is een aanwinst voor iedere horeca. Behalve dat ze er goed uitzien en extra kleur en amusement toevoegen aan uw café, geeft u uw gasten de kans om er ook nog eens een leuk bedrag mee te winnen. Dat is altijd leuk en het zal dan ook door uw gasten worden gewaardeerd, omdat het een ideaal tijdverdrijf is. Al onze gokautomaten zijn voorzien van biljethoppers. De amusementspelen die we in exploitatie hebben voor uw bedrijf in de horeca zijn ten minste voorzien van muntinworp.

Meerdere spellen in uw café

Wist u dat u, naast het plaatsen van gokautomaten en amusementspelen voor uw horeca, ook bij ons terecht kunt voor biljarttafels? Biljarttafels zijn het ideale product voor cafés die mensen verenigen, voor extra gezelligheid zorgen en mensen een leuk tijdverdrijf bezorgen. Wij bieden tevens allerlei biljartbenodigdheden aan als u inmiddels een biljarttafel heeft staan. Zo zijn er naast de biljarttafels ook biljarttoebehoren te koop voor uw bedrijf in de horeca, zoals keuen, keuenrekken, biljartlakens en nog veel meer. Wanneer u besluit biljarttafels of amusementspelen door ons te laten plaatsen, dan kiest u voor producten en accessoires van goede kwaliteit voor uw horeca. En zeg nu zelf: dat is het toch waard om op te gokken?

Bestel vandaag nog online

Heeft u interesse in het laten plaatsen van gokkasten en/of amusementspelen voor uw horeca? Neem vandaag nog contact met ons op over de mogelijkheden en krijg ze binnen een zeer korte termijn op uw adres geleverd. Heeft u een vraag over een van onze (tweedehands) producten of over de gokkasten en andere amusementspelen die we kunnen plaatsen in uw bedrijf in de horeca? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen, bellen naar 074 - 38 41 859 of een e-mail sturen via [email protected]. Het is ook mogelijk om in de showroom in Bornerbroek de diverse automaten te testen en om advies te vragen. Wij denken graag met u mee en helpen u zo goed mogelijk verder. Samen zorgen we ervoor dat u van uw café een drukbezochte en gezellige plaats maakt ter ontspanning.