Amusementspelen voor horeca

Heeft u interesse in amusementspelen of gokkasten voor gebruik in de horeca? U vindt ze bij Brock Biljartfabriek & Amusement in Bornerbroek. Wij hebben de spelen, zoals een amusementsautomaat voor de horeca, te allen tijde op voorraad, waardoor we korte levertijden hebben. Het plaatsen van gokkasten is aan wettelijke regels gebonden en uitsluitend mogelijk in hoogdrempelige horeca met een gemeentelijke kansspelvergunning. Als u nog niet beschikt over een vergunning, maar wel een amusementsautomaat voor amusementspelen in uw horeca wilt laten plaatsen, helpen wij u graag bij de aanvraag.

Amusementspelen laten plaatsen bij u in de horeca

Het plaatsen van amusementspelen, zoals gokkasten of biljarttafels, is een aanwinst voor in de horeca. Behalve dat ze er goed uitzien en extra kleur en amusement toevoegen aan uw café, geeft u uw gasten ook nog de kans een leuk bedrag te winnen. Een amusementsautomaat is dan ook een ideaal tijdverdrijf voor de bezoekers in uw zaak in de horeca. Elk amusementsautomaat voor in de horeca is voorzien van biljethoppers. De amusementspelen die we in exploitatie hebben voor uw bedrijf in de horeca zijn ten minste voorzien van muntinworp.

U vindt hier meerdere spellen voor in uw café

Wist u dat u, naast het plaatsen van amusementspelen voor uw horeca, bij ons terecht kunt voor diverse soorten biljarttafels? Wij bieden tevens allerlei biljartbenodigdheden aan, zoals:

Wanneer u besluit biljarttafels of gokkasten door ons te laten plaatsen, dan kiest u bovendien altijd voor producten en accessoires van goede kwaliteit voor uw bedrijf in de horeca.

Bel ons voor meer informatie over een amusementsautomaat in de horeca

Heeft u interesse in het laten plaatsen van gokkasten of biljarttafels voor uw onderneming in de horeca? Neem vandaag nog contact met ons op over de mogelijkheden met betrekking tot amusementspelen. Als u vragen heeft over de amusementspelen die we kunnen plaatsen bij uw bedrijf in de horeca, vult u het contactformulier in of belt u naar 074 - 38 41 859. Het is ook mogelijk om in de showroom de gokkasten te testen en advies te ontvangen. Wij helpen u hier zo goed mogelijk verder. Samen zorgen we ervoor dat u van uw café of andere gelegenheid in de horeca een drukbezochte en gezellige plaats maakt met een amusementsautomaat.