Amusementspelen en gokkasten voor horeca

Heeft u interesse in amusementspelen of gokkasten voor in de horeca? U vindt ze bij Brock Biljartfabriek & Amusement. Wij hebben de spelen te allen tijde op voorraad, waardoor u ze op zeer korte termijn op het door u aangegeven adres ontvangt. Het plaatsen van gokautomaten is aan wettelijke regels gebonden en uitsluitend mogelijk in hoogdrempelige horeca met een gemeentelijke kansspelvergunning. Als u nog niet beschikt over een vergunning, maar wel gokautomaten in uw horecaonderneming wilt plaatsen, dient u deze eerst aan te vragen. Wij helpen u graag indien u over de kansspelvergunning beschikt.

Amusementspelen, zoals gokkasten, laten plaatsen bij u in de horeca

Zeg nu zelf: het plaatsen van amusementspelen of gokkasten – ook wel gokautomaten genoemd – is een aanwinst voor iedere horecaonderneming. Behalve dat ze er goed uitzien en extra kleur en amusement toevoegen aan uw café, geeft u uw gasten ook nog de kans een leuk bedrag te winnen. Het is dan ook een ideaal tijdverdrijf voor uw bezoekers! Al onze gokautomaten zijn voorzien van biljethoppers. De amusementspelen die we in exploitatie hebben voor uw bedrijf in de horeca, zijn ten minste voorzien van muntinworp. Alle gokkasten zijn voorzien van biljetinname en -uitgifte.

U vindt hier meerdere spellen voor in uw café

Wist u dat u, naast het plaatsen van gokautomaten en amusementspelen voor uw horeca, bij ons terechtkunt voor diverse soorten biljarttafels? Wij bieden tevens allerlei biljartbenodigdheden aan als u al een biljarttafel in uw horecaonderneming heeft staan, zoals biljartballen, keuen en keuenrekken. Wanneer u besluit biljarttafels, gokkasten of amusementspelen door ons te laten plaatsen, dan kiest u bovendien altijd voor producten en accessoires van goede kwaliteit voor uw horeca.

Neem contact met ons op

Beschikt u over een kansspelvergunning en heeft u interesse in het laten plaatsen van gokkasten en/of amusementspelen voor uw onderneming in de horeca? Neem vandaag nog contact met ons op over de mogelijkheden. Als u vragen heeft over de gokkasten en andere amusementspelen die we kunnen plaatsen bij uw bedrijf in de horeca, vult u het contactformulier in, belt u naar 074 - 38 41 859 of stuurt u een e-mail naar [email protected]. Het is ook mogelijk om in de showroom in Bornerbroek, vlak bij Almelo, de diverse gokautomaten en spelen te testen en advies te ontvangen. Wij helpen u hier zo goed mogelijk verder. Samen zorgen we ervoor dat u van uw café een drukbezochte en gezellige plaats maakt ter ontspanning.