Over Brock Biljartfabriek & Amusement

BROCK Biljartfabriek & Amusement is een enthousiaste, kleine, dynamische onderneming met 4 vaste medewerkers.
Het bedrijf richt zich zowel bij zakelijke als particuliere relaties op professionaliteit, klanttevredenheid & kwaliteit. Dit zijn cruciale aandachtspunten voor alle producten en diensten binnen onze organisatie.

Sinds 1983

In 1983 werd het biljartbedrijf opgericht en startten de activiteiten op een breed terrein. Vrij snel kreeg Jan Brock opdrachten van o.a. biljartcentra, horecabedrijven, overheidsinstanties en natuurlijk niet te vergeten, uit het buitenland. Op basis van de opgebouwde kennis, ervaring en vakmanschap, begon Jan Brock in 1990 zelf met de ontwikkeling en productie van biljarts.

Eigen fabrikaat

BROCK Biljartfabriek was dan ook direct uniek met zijn muisstille biljarts, verkregen door eigen technieken. Met behulp van allerhande berekeningen en proeven is het Jan Brock Biljart uitgegroeid tot technisch zeer hoogstaand.

Ontwikkeling

En nog steeds is en blijft  BROCK Biljartfabriek vaandeldrager bij de ontwikkeling, productie en montage van technisch hoogstaande biljarts en aanverwante artikelen, waaronder barakborden, potstootkastjes en andere spelen. BROCK Biljartfabriek is inmiddels wel historisch, maar nog lang geen museumstuk. Er staan nl. ook diverse computergestuurde houtbewerkingmachines in de biljartfabriek.

Perfectie

Deze machines zijn een verlengstuk van absolute perfectie van de Jan Brock Biljarts. Geen loze kreet, maar een verantwoordelijkheid die het BROCK-team op zich neemt.

Dienstverlening

Uw wensen zijn bepalend voor de mensen van BROCK Biljartfabriek & Amusement. Zij spelen daar op in met hun eigen technische ontwerptekeningen en constructies. Maatwerk en dienstverlening vormen voor hen de basis bij de ontwikkeling, de productie, het transport en de complete installatie. Het biljart wordt door BROCK Biljartfabriek geproduceerd en afgeleverd volgens de hoogste normen die de Jan Brock Biljarts waardig zijn.

Onderhoudskosten

Onderhoud en reparatie zijn onderwerpen waaraan zowel biljarters als horecaondernemers terecht veel aandacht besteden. Zij willen volledig op de hoogte zijn van onderhoudskosten, de kosten van werkzaamheden die worden uitgevoerd. Als professionele bouwers van biljarts weten ze bij BROCK Biljartfabriek, dat deze aspecten meegenomen worden in de beoordeling van hun biljarts en hun werk.

Zekerheden

In dat geval kunnen de mensen van BROCK Biljartfabriek & Amusement alle gewenste zekerheden verschaffen. De tarieven voor onderhoudsbeurten liggen vast. De prijzen voor onderdelen zijn bekend. De kosten van reparatiewerkzaamheden kunnen van tevoren worden opgegeven. De tijd die nodig is voor het uitvoeren van bepaalde reparaties kan nauwkeurig worden ingeschat. En de rekeningen zijn volledig gespecificeerd en worden door hen zoveel mogelijk toegelicht.

Doorkneed in het vak

Die zekerheden kunnen geboden worden, omdat gewerkt wordt met de modernste werkplaatsapparatuur en omdat de biljartmakers van BROCK Biljartfabriek zijn opgeleid tot biljarttechnici, voor wie de biljarts geen enkel geheim meer hebben. Dankzij het steeds blijven hameren op kwaliteit, zijn zij voortdurend op de hoogte van de meest recente technische ontwikkelingen. Zij zijn doorkneed in hun vak en leveren werk dat overeenkomstig is met het hoge kwaliteitsniveau van hun merk. Zorgvuldigheid staat voorop, dat kan iedereen zien die de biljartbouwers eens op de vingers wil kijken.