Vind een biljartlaken voor een goede prijs

Wilt u uw biljartlaken vervangen voor een nieuwe van hoogwaardige kwaliteit en voor een goede prijs? U vindt het bij Brock Biljartfabriek & Amusement. Wij zijn een van de weinige biljartfabrieken in Nederland. Wij stellen u in staat om uw biljartlaken te vervangen voor een goede prijs. Aangezien wij alle producten op voorraad hebben, ontvangt u alles snel op het door u aangegeven adres.

Een hoogwaardig biljartlaken voor de beste prijs

Wanneer uw biljartlaken aan het verslijten is, merkt u vanzelf dat het niet meer fijn is om op te spelen en dat het tijd is om het laken te laten vervangen. Ook wanneer u merkt dat het laken niet meer goed geïsoleerd is, kunt u het door ons laten vervangen. U vindt op onze website het kwalitatieve biljartlaken dat u zoekt voor de juiste prijs. Zo hanteren we per biljartlaken een goede prijs voor de lakens om op te poolen, snooker of carambole op te spelen.

Naast het vinden van een biljartlaken om te vervangen vindt u in onze webshop nog meer producten die een aanwinst kunnen zijn voor uw café, dorpshuis of biljartkamer. Wij leveren ook aan particulieren, buurthuizen, verenigingen en zorgen.

Zo zit u bij ons goed voor onder andere speelautomaten voor hoogdrempelige horeca die uw café nog gezelliger maken. Ook voor het aanvullen van al uw biljartbenodigdheden rekent u op ons. Op deze manier komt u nooit meer een pooltafel, keu of biljarthandschoen tekort.

Neem nu contact met ons op

Wilt u uw biljartlaken vervangen door een nieuw biljartlaken voor een goede prijs? Dat is bij ons zeker mogelijk. Neem contact met ons op, dan komen we op locatie het laken vernieuwen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over biljartbenodigdheden, laat het ons weten. Neem contact met ons door  het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 074 - 38 41 859. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom, waar u indien gewenst zelfs een nieuwe biljarttafel voor de horeca kunt kopen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij verwelkomen u graag!

Prijslijst Biljartlakens

per 01-01-2024

Carambole

Granito     alleen bladlaken inclusief montage € 395,--
  incl. doek op banden inclusief montage 210er of 230er € 475,--
  incl. doek op banden inclusief montage match-tafel € 520,--
       
Simonis 300 alleen bladlaken inclusief montage € 425,--
  incl. doek op banden inclusief montage 210er of 230er € 495,--
  incl. doek op banden inclusief montage match-tafel € 540,--
 
per meter 170 x 100 cm.   € 100,--

Pool

Montage: nieten incl. doek op banden € 575,--
Montage: lijmen incl. doek op banden € 595,--


Snooker 

Montage: nieten incl. doek op banden € 745,--

 

Zoals het laken slijt zijn ook de ballen aan slijtage onderhevig. Daardoor hoeft een biljart, ondanks een nieuw laken, nog niet goed te lopen.

Tot een afstand van 50 kilometer om Bornerbroek brengen we geen reiskostenvergoeding in rekening. Bij twijfel en grotere afstanden graag contact met ons opnemen om vooraf duidelijkheid over de prijs te hebben, bij voorbaat dank. 

Genoemde prijzen zijn inclusief 21 % B.T.W.