Logo Billardfabriek Jan Brock
Logo Billardfabriek Jan Brock

Vind een biljartlaken voor een goede prijs

Wil u uw biljartlaken vervangen voor een nieuwe van hoogwaardige kwaliteit en voor een goede prijs? U vindt het bij Brock Biljartfabriek & Amusement. Wij zijn een van de vier biljartfabrieken in Nederland en zijn dan ook een expert op het gebied van biljart. Wij stellen u in staat om uw biljartlaken te vervangen voor een goede prijs. Aangezien wij alle producten op voorraad hebben, ontvangt u alles snel op het door u aangegeven adres en hoeft u niet lang te wachten.

Een hoogwaardig biljartlaken voor de beste prijs

Wanneer uw biljartlaken aan het verslijten is, merkt u vanzelf dat het niet meer fijn is om op te spelen en dat het tijd is om het te laten vervangen. De keuen glijden er niet meer eenvoudig overheen en er beginnen gaten en scheuren te ontstaan. U vindt in onze webshop het kwalitatieve biljartlaken dat u zoekt voor de juiste prijs. Zo hanteren we per biljartlaken een goede prijs voor de lakens om op te poolen en snooker en carambole op te spelen. Naast het vinden van een biljartlaken om te vervangen vindt u in onze webshop nog meer producten die een aanwinst kunnen zijn voor uw café, dorpshuis of biljarttafel. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere speelautomaten die uw café nog leuker maken, maar ook voor het aanvullen van al uw biljartbenodigdheden. Op deze manier komt u nooit meer een pooltafel, keuen of biljarthandschoenen tekort.

Bestel eenvoudig via de webshop

Wilt u uw biljartlaken vervangen door een nieuw biljartlaken voor een goede prijs? Dat is bij ons zeker mogelijk. Bestel vandaag nog een nieuw biljartlaken en ontvang het snel thuis. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over alle biljartbenodigdheden of over bijvoorbeeld stamtafels, laat het ons weten. U kunt contact met ons opnemen door het invullen van het contactformulier, een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 074 - 38 41 859.

 

Prijslijst Biljartlakens

per 01-01-2019

Carambole

Granito     alleen bladlaken inclusief montage € 360,--
  incl. doek op banden inclusief montage 210er of 230er € 440,--
  incl. doek op banden inclusief montage match-tafel € 485,--
       
Simonis 300 alleen bladlaken inclusief montage € 390,--
  incl. doek op banden inclusief montage 210er of 230er € 460,--
  incl. doek op banden inclusief montage match-tafel € 505,--
 
per meter 175 x 100 cm.   € 100,--


Pool

Montage: nieten incl. doek op banden € 520,--
Montage: lijmen incl. doek op banden € 550,--


Snooker 

Montage: nieten incl. doek op banden € 745,--


Zoals het laken slijt zijn ook de ballen aan slijtage onderhevig. Daardoor hoeft een biljart, ondanks een nieuw laken, nog niet goed te lopen.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21 % B.T.W.