Biljarttafels

Biljarttafels

Producten per pagina:
Sorteren op

Biljarttafel kopen

Wanneer u een biljarttafel wilt kopen, bent u bij Brock Biljartfabriek & Amusement in Bornerbroek in Overijssel aan het juiste adres. Een kwalitatieve tafel biedt niet alleen jaren speelplezier, maar verbetert ook de esthetiek van de ruimte waarin deze staat. Voor elk budget en elke behoefte hebben wij een oplossing.

Wilt u een biljarttafel kopen voor uw café, horecazaak of huis?

Neem contact op met ons

De verschillende soorten biljarttafels die u kunt kopen

Als u een biljarttafel wilt kopen, is het belangrijk dat u kennis heeft van de diverse beschikbare types:

  • Pooltafel: De meest bekende en veelzijdige variant, vaak te zien in zowel pubs als woningen. Deze tafels variëren in grootte, met 7 tot 9 voet als meest voorkomende opties. Pooltafels hebben brede pockets en worden gebruikt voor spellen zoals achtbal en negenbal.
  • Snookertafel: Deze tafels zijn groter dan de typische pooltafels, meestal 12 voet lang. Ze hebben strakkere pockets en een groter speelveld, wat het spel uitdagender maakt. Snooker vereist precisie en techniek, en is populair in clubs en competitieve omgevingen.
  • Carambolebiljart: Ook bekend als biljart zonder pockets, waarbij het spel concentreert op het raken van de ballen met de speelbal. Deze tafels hebben geen pockets en worden gebruikt voor spellen zoals driebanden en libre.

Elk type biljarttafel biedt een unieke uitdaging en vereist specifieke vaardigheden, wat de keuze zeer belangrijk maakt afhankelijk van uw interesses en de ruimte die u beschikbaar heeft. Ook een tweedehandsbiljarttafel kan een waardevolle optie zijn als u met een beperkt budget toch de passie voor biljart in uw leven wilt brengen. Elk type heeft zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen, afhankelijk van het gewenste gebruik en uw persoonlijke voorkeuren. Daarbij bieden wij u tevens informatie over de toonaangevende merken in de industrie, zodat u gegarandeerd een product kiest dat bekend staat om zijn duurzaamheid en uitstekende speleigenschappen.

Het plaatsen van een biljart

Bij de beslissing om een biljarttafel te kopen, is het ook belangrijk om na te denken over de plaatsing ervan. Een biljart kopen voor zowel horeca- en/of privégebruik vereist planning voor de ruimte waar de tafel zal staan. Brock Biljartfabriek & Amusement biedt niet alleen een uitgebreid assortiment aan biljartbenodigdheden, maar ook een volledige plaatsingsservice. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe biljarttafel perfect geïnstalleerd wordt.

Doe vandaag nog uw bestelling!

Heeft u de ideale biljarttafel gevonden? Het is tijd om de knoop door te hakken en een bestelling te plaatsen. Of het nu gaat om een nieuwe toevoeging in uw café of een mooie set-up thuis, onze biljartwinkel staat klaar om de biljarttafel die u hebt gekocht voor uw café, horecazaak of huis snel en professioneel geplaatst wordt. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en laat ons u helpen met het realiseren van een fijn potje biljart.