Logo Billardfabriek Jan Brock
Logo Billardfabriek Jan Brock

Amusementsautomaten en gokkasten exploitant in Overijssel

Bent u op zoek naar een gokkasten exploitant in Overijssel met uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit? Dan zit u goed bij Brock Biljartfabriek & Amusement, de biljartfabriek en exploitant voor speelautomaten in Overijssel. Wanneer u een hoogdrempelige horecaonderneming heeft en u zoekt een exploitant in gokkasten, bent u van harte welkom om in onze showroom in Bornerbroek te Overijssel te kijken of onze speelautomaten iets voor uw onderneming zijn.

Wij zijn uw gokkasten exploitant uit Overijssel met een grote voorraad

Als exploitant van speelautomaten beseffen wij dat gokkasten voor veel cafés uit de regio Overijssel en de rest van Nederland een aanvulling zijn om te plaatsen. Behalve dat speelautomaten kleur toevoegen en de amusementswaarde van een ruimte verhogen, kunnen mensen er ook nog eens iets mee winnen. U kunt bij ons als exploitant uit Overijssel terecht voor gokkasten (allen voorzien van biljethoppers) en amusementspelen, zoals poolbiljarts, voetbalspellen, airhockeytafels en boksballen. Daarnaast vindt u in onze webshop natuurlijk ook meerdere leuke producten voor uw café. Zo koopt u bij ons ook tweedehands producten zoals wanddecoratie, keuen en pooltafels die van uitstekende kwaliteit zijn en eruitzien als nieuw. Wilt u uw café of ruimte zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken voor allerlei gasten? Dan zijn u en uw gasten gebaat bij onze rolstoelvriendelijke biljarttafels.

Laat uw speelautomaten door ons plaatsen

Heeft u interesse in de speelautomaten die u bij deze exploitant voor uw bedrijf in Overijssel kunt laten plaatsen? Neem dan contact met ons op en ontvang uw product op zeer korte termijn in uw café. Voor vragen en opmerkingen bent u altijd in de gelegenheid om contact met ons op te nemen over onze producten. U kunt het contactformulier invullen of contact met ons opnemen via 074 - 38 41 859 of [email protected]. Wij helpen u zo goed mogelijk verder. De gokkasten die wij aan uw horecabedrijf in Overijssel exploiteren, zijn tevens te bewonderen in de showroom in Bornerbroek.