Carambole biljart van BROCK Biljartfabriek & Amusement

Het carambolebiljart van Brock Biljartfabriek & Amusement in Bornerbroek is stijlvol, authentiek en van hoogwaardige kwaliteit. U geeft de speelruimte een prachtige uitstraling met onze klassieke caramboletafels. Door onze jarenlange ervaring in het maken van biljarttafels voor carambolebiljart weten we waar we het over hebben. Onze carambolebiljarttafels zijn geschikt voor in huis, maar staan ook geweldig in cafés, sportkantines en speelhallen. Wij hebben zowel een nieuwe als een tweedehands carambolebiljart voor u te koop staan.

Een carambolebiljart uit onze eigen fabriek kopen

Sinds 1990 produceren wij het door ons ontworpen carambolebiljart. Achter de ruime showroom waar diverse biljarts staan opgesteld, bevindt zich de werkplaats en de fabriek. Neem bij interesse gerust een kijkje om een carambolebiljart te kopen. Een biljart- of pooltafel is typisch een product van een meubelmaker. Omdat we de gehele productie in eigen hand hebben, zijn we in staat om ook de beste service en garantie te geven wanneer u een biljart wilt kopen. Wij hebben altijd een geschikte carambolebiljart voor u te koop staan.

In de fabriek worden alle onderdelen bewerkt en verwerkt. Brock Biljartfabriek & Amusement is nog één van de weinige fabrieken in Nederland die zelf biljarts produceren. Met uitzondering van de poten - die worden bij een houtbewerkingbedrijf gedraaid - bewerkt de fabriek alle andere houten onderdelen zelf. In de werkplaats staan biljarts, waaronder carambolebiljarts, in verschillende stadia van afbouw. U vindt bij ons ongetwijfeld een geschikte carambolebiljart dat te koop staat, al dan niet tweedehands of nieuw.

Bent u op zoek naar een carambole biljart?

Wilt u een nieuw of tweedehands carambolebiljart kopen? Dan heeft u bij ons keuze uit prachtig authentieke tafels die een nostalgische of juist moderne uitstraling hebben. U kunt kiezen uit drie modellen: Nationaal, Super Classique en Advanced. De Nationaal heeft een strakke, massieve look. De Super Classique is juist een klassieke tafel waar u ook bolpoten bij kunt bestellen. De Advanced heeft een modern uiterlijk, is energiezuiniger én rolstoelvriendelijk.

Bent u op zoek naar een gereviseerd biljart?

Er is een ruim aanbod van diverse merken en maten gereviseerde carambolebiljarts in onze showroom aanwezig. Een klein deel daarvan staat in onze webshop weergegeven. Voor het meest actuele aanbod nodigen we u graag uit om, uiteraard geheel vrijblijvend, een bezoek aan onze showroom te brengen. Dan ontdekt u in levenden lijve of de juiste tweedehands carambolebiljart te koop staat.

 

Voor ieder model is het mogelijk om lakens erbij te bestellen in het blauw of groen. Kijk gauw in onze webshop voor een mooi carambolebiljart dat past bij uw wensen.

Plaats uw bestelling

Wilt u graag een nieuw of tweedehands carambolebiljart aanschaffen die bij ons te koop staat? Kom dan zeker eens langs in de showroom. Zit u met enkele vragen over het kopen van een carambolebiljart? U kunt ons bereiken via het contactformulier of ons bellen via het nummer 074 - 38 41 859. Wij helpen u in ieder geval graag aan de perfecte biljarttafel voor de horeca.