Carambole biljart van BROCK Biljartfabriek & Amusement

Het carambole biljart van BROCK Biljartfabriek & Amusement is stijlvol, authentiek en van hoogwaardige kwaliteit. U geeft de speelruimte een prachtige uitstraling met onze klassieke carambole tafels. Door onze jarenlange ervaring in het maken van biljarttafels voor carambole biljart weten we waar we het over hebben. Onze biljarttafels zijn geschikt voor in huis, maar staan ook geweldig in cafés, sportkantines en speelhallen.

Ons carambole biljart komt uit eigen fabriek

Sinds 1990 produceren wij het door ons ontworpen carambole biljart. Achter de ruime showroom waar diverse biljarts staan opgesteld, bevindt zich de werkplaats en de fabriek. U kunt hier altijd een kijkje gaan nemen. Een biljart- of pooltafel is typisch een product van een meubelmaker, niet van een timmerman. Omdat we de gehele productie in eigen hand hebben, kunnen we ook de beste service en garantie geven.

In de fabriek worden alle onderdelen bewerkt en verwerkt. BROCK Biljartfabriek & Amusement is nog één van de weinige fabrieken in Nederland die zelf biljarts produceren. Met uitzondering van de poten - die worden bij een houtbewerkingbedrijf gedraaid - bewerkt de fabriek alle andere houten onderdelen zelf. In de werkplaats staan biljarts, waaronder carambole biljarts, in verschillende stadia van afbouw.

Bent u op zoek naar een carambole biljart?

Wilt u een nieuw carambole biljart kopen? Dan heeft u bij BROCK Biljartfabriek & Amusement keuze uit prachtig authentieke tafels die een nostalgische of juist moderne uitstraling hebben.

U kunt kiezen uit drie modellen: Nationaal, Super Classique en Advanced. De Nationaal heeft een strakke, massieve look. De Super Classique is juist een klassieke tafel waar u ook bolpoten bij kunt bestellen. De Advanced heeft een modern uiterlijk, is energiezuiniger én rolstoelvriendelijk.

Bent u op zoek naar een gereviseerd biljart?

Er is een ruim aanbod van diverse merken en maten gereviseerde biljarts in onze showroom aanwezig. Een klein deel daarvan staat in onze webshop weergegeven. Voor het meest actuele aanbod nodigen we u graag uit om, uiteraard geheel vrijblijvend, een bezoek aan onze showroom te brengen.

Voor ieder model is het mogelijk om lakens erbij te bestellen in het blauw of groen. Kijk gauw in onze webshop voor een mooi carambole biljart dat past bij uw wensen.