Klokken & scoreborden

Producten per pagina:
Sorteren op

Een elektronisch scorebord voor biljart

Als u een elektronisch scorebord voor biljart koopt, kunt u dankzij het digitaal scherm eenvoudig de stand van elk potje biljart zien. Een digitaal scorebord heeft als voordeel dat het direct voor zowel de spelers van het potje biljart als het publiek duidelijk is wat de score is en hoeveel beurten er geweest zijn. Hang het bord in de buurt van de biljarttafel en er is nooit meer onduidelijkheid over de stand!

Een elektronisch scorebord is een onmisbaar onderdeel voor elk potje biljart

Biljarten is een leuk en sociaal spelletje: vaak wordt er ondertussen gezellig gekletst en wat gedronken. Hoe leuk het ook is, het blijft een spel waar een winnaar uit de bus komt en er dus moet worden gestreden om winst. Voor het winnende element van biljart is een elektronisch ofwel digitaal scorebord ideaal. U hoeft hiermee niet meer met pen en papier bij te houden wat de stand is en hoeveel beurten er zijn geweest, want dankzij het digitaal scherm op het scorebord ziet u meteen of u punten heeft gescoord met uw potje biljart. Brock Biljartfabriek & Amusement heeft verschillende soorten elektronische scoreborden voor biljart in het aanbod: van een digitaal bord waarop de standen en de beurten worden weergegeven tot een scorebord waar ook de hoogste scores op te zien zijn.

Maak uw biljartsetting compleet

U kunt bij Brock Biljartfabriek & Amusement niet alleen terecht voor een digitaal scorebord, maar ook voor andere benodigdheden en accessoires voor biljart, snooker en pool. Denk bijvoorbeeld aan:

Kortom: u vindt bij ons alles om de biljartsetting bij u thuis of in uw onderneming of instelling compleet te maken.

Koop een digitaal scorebord voor het biljart vandaag nog

Als expert in de productie en verkoop van biljarts en bijbehorende benodigdheden bent u bij ons op de juiste plek voor de aanschaf van een elektronisch scorebord voor het biljart. Bestel vandaag nog en ontvang het snel op het gewenste adres. Heeft u vragen of wenst u advies over het elektronisch scorebord voor biljart? Wij staan u graag te woord als u belt naar 074 - 38 41 859 of een e-mail stuurt naar [email protected]. Bovendien verwelkomen we u graag in onze showroom in Bornerbroek, nabij Almelo. Op onze contactpagina vindt u de openingstijden.