Verlichting

Producten per pagina:
Sorteren op

Pool- of biljartlamp

Met een biljartlamp creëert u eenvoudig een helder licht boven uw biljarttafel, waardoor u en uw medespelers en eventuele toeschouwers goed zicht hebben op het spel. Bij Brock Biljartfabriek & Amusement in Bornerbroek zit u goed voor verschillende soorten verlichting. Als u op zoek bent naar een biljartlamp of een lamp voor boven uw pooltafel, bent u bij ons op de juiste plek. Ontdek het ruime en gevarieerde aanbod en kies de lamp die past in uw pool- of biljartsetting!

Een biljartlamp of lamp voor boven uw pooltafel is onmisbaar

Om uzelf en uw gasten de optimale speelervaring te bieden, is een goede biljartlamp of een lamp boven uw pooltafel onmisbaar. Sommige ruimten, bijvoorbeeld bruine cafés, zijn namelijk vrij donker en dat maakt het voor pool- of biljartspelers lastig om het spel te volgen. In ons assortiment vindt u zeker een biljartlamp of lamp voor boven uw pooltafel die bij uw ruimte past. Het aanbod bestaat uit verschillende soorten lampenkappen en diverse (led)lampen, die stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en gemakkelijk op te hangen zijn.

Alles voor uw pool- of biljartsetting

U vindt bij ons werkelijk alles voor uw pool- of biljartsetting. Naast een pool- of biljartlamp kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor:

Voor het kopen van een biljarttafel zit u bij ons goed.

Bestel online of bezoek de showroom

Heeft u in ons aanbod aan verlichting een biljartlamp of lamp voor boven uw pooltafel gevonden? Bestel deze dan direct online. Vanwege de ruime voorraad leveren wij de bestelde producten altijd snel op het gewenste adres. U bent bovendien van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u onze biljarttafels voor de horeca testen en advies ontvangen over de geschikte biljartlamp voor u. U bereikt ons ook eenvoudig en snel via het contactformulier of het telefoonnummer 074 - 38 41 859.