Biljartballen

Biljartballen

Producten per pagina:
Sorteren op
Op aanvraag leverbaar
€ 535,00
Op aanvraag leverbaar
Binnenkort weer leverbaar
€ 47,50
Binnenkort weer leverbaar

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige biljartbal? Hier treft u een diversiteit aan biljartballen aan! Voor elk biljartspel is er een set beschikbaar. Lees meer informatie over elke biljartbal op de productpagina en ontdek het ruime en veelzijdige aanbod!

Een geschikte biljartbal voor elk biljartspel

Net als een biljartkeu en een goede biljarttafel zijn ballen onmisbaar bij een spelletje biljart. Welke ballen u precies nodig heeft, verschilt per biljartspel. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale biljartballen voor carambolebiljart beschikbaar. U heeft bij Brock Biljartfabriek & Amusement in ieder geval ruime keuze uit verschillende soorten biljartballen. De ballen worden geleverd in een doos, zodat u deze na het spel weer netjes opbergt. Ook overige balaccessoires, zoals een balmarkeerder, zijn bij ons verkrijgbaar. Indien u dat wenst, adviseren wij u graag over een geschikte set biljartballen.

Maak uw keuze en ontvang snel op het gewenste adres

Heeft u een geschikte biljartbal gevonden? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop en ontvang hem snel op het gewenste adres. U bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Bornerbroek, dicht bij Almelo, om de ballen en overige biljartbenodigdheden te testen. Kunnen we u ergens mee helpen? Stel uw vragen of vraag om advies via het contactformulier, het telefoonnummer 074 - 38 41 859 of het e-mailadres [email protected]. We staan graag voor u klaar.