Tweedehands

Tweedehands

Producten per pagina:
Sorteren op

Een biljartkeu of -tafel die tweedehands is

Bent u op zoek naar een biljartkeu, carambolebiljarttafel en/of pooltafel die tweedehands is? U vindt elk biljart, zoals een carambolebiljart, te koop in onze webshop. Bij Brock Biljartfabriek & Amusement hebben we alle biljartproducten die een potje biljarten in uw café, dorpshuis, kantine of biljartkamer compleet maken. Ook leveren we aan buurthuizen, particulieren en zorginstellingen. Aangezien elk carambole biljart en ander biljart dat wij te koop aanbieden in ons assortiment op voorraad is, zijn wij in staat om uw bestelling binnen een zeer korte termijn aan u te leveren. Ontdek ons aanbod aan tweedehands biljarts en biljartaccessoires en maak uw keuze!

Kies een goede biljartkeu, pooltafel of carambole biljarttafel die tweedehands te koop is

Beheert u een café, dorpshuis, (bedrijfs-)kantine, verenigingsgebouw, buurthuis of biljartkamer en bent u daarvoor op zoek naar een tweedehands pooltafel, carambolebiljarttafel of biljartkeu? U vindt deze in onze webshop of in onze vestiging in Bornerbroek. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Veel biljartproducten worden vaak ten onrechte weggegooid, terwijl de onderdelen of de volledige producten nog compleet intact zijn en er zelfs uitzien als nieuw. Daarom bieden we bij Brock Biljartfabriek & Amusement veel producten te koop aan die tweedehands en van goede kwaliteit zijn, waaronder verschillende biljarts (zoals een pooltafel en carambole biljart) en een biljartkeu. Ook biljartklokken en (elektronische) scoreborden zijn beschikbaar in ons aanbod. De producten gaan nog lang mee, waardoor we met z’n allen spelenderwijs goed zijn voor het milieu.

Meerdere producten te koop voor een gezellig café, waaronder een carambole biljart

Naast een (tweedehands) biljartkeu, biljarttafel en pooltafel kunt u in onze webshop andere producten dan biljarts en biljartaccessoires kopen, zoals amusementspelen. Denk hierbij onder meer aan airhockeytafels en voetbalspelen. Deze spelen zijn populair en staan fraai in het interieur. Ze voegen extra karakter toe aan de beleving van uw café of ruimte, waar wellicht al prachtige (tweedehands) biljarts staan. Kortom: u vindt in onze webshop alles wat u nodig heeft voor een compleet en prachtig ingericht café.

Bestel uw tweedehands biljarts en biljartaccessoires vandaag nog

Heeft u interesse in de aanschaf van een tweedehands biljart (zoals een carambole biljarttafel of pooltafel), een biljartkeu, biljartklok of (elektronisch) scorebord die wij te koop aanbieden? Bestel deze dan vandaag nog via onze webshop. Voor vragen en opmerkingen over onze (tweedehands) biljarts en bijbehorende accessoires, is het natuurlijk mogelijk om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier in, bel ons via 074 - 38 41 859 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij denken graag met u mee! U bent daarnaast van harte welkom in onze showroom in Bornerbroek, vlak bij Almelo. Hier staat altijd een carambole biljarttafel of pooltafel speelklaar, zodat u onze biljartkeu kunt proberen en de hoogwaardige kwaliteit van de (tweedehands) biljarts ervaart.