Keukoffers, -tassen & kokers

Producten per pagina:
Sorteren op

Een koffer of tas voor uw snooker- of biljartkeu

Een biljartkeu of snookerkeu bergt u netjes op in een daarvoor bestemde koffer of tassen. Bij Brock Biljartfabriek & Amusement in Bornerbroek vindt u verschillende soorten tassen en koffers die speciaal ontworpen zijn voor het opbergen van een snookerkeu of biljartkeu. Het aanbod is ruim en divers, waardoor u altijd wel een koffer vindt die aansluit op uw stijl of gewenste prijsklasse. Ontdek welke koffer of tas aan uw wensen en eisen voldoet!

Berg uw biljartkeu of snookerkeu op in een kwalitatief hoogwaardige koffer of tas

Als u regelmatig een potje biljart of snooker speelt, dan is het begrijpelijk dat u zuinig bent op uw biljart- of snookeraccessoires. U wilt immers het liefst nog zo lang mogelijk plezier hebben van deze producten. Daarom is het aan te raden een goede koffer aan te schaffen om uw snookerkeu of biljartkeu in op te bergen. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten sterke tassen en koffers op de markt die ervoor zorgen dat uw biljartkeu onbeschadigd blijft. De keuen blijven op deze manier beschermd tegen mogelijk letsel van buitenaf én u raakt ze op deze manier niet zomaar kwijt.

Wij beschikken over een ruim aanbod


U vindt bij ons verschillende soorten tassen en koffers om uw snooker- of biljartkeu in op te bergen. De koffers en tassen zijn gemaakt van verschillende materialen en zijn dan ook verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waardoor elke snookerkeu of biljartkeu er wel in past! Wat uw voorkeur heeft, is helemaal afhankelijk van het soort koffer of tas u voor uw snookerkeu of biljartkeu wenst. Wij adviseren u hier indien gewenst graag over.

Bestel vandaag nog een koffer of tas voor uw biljart- of snookerkeu

Bied uw snooker- of biljartkeu de optimale bescherming met een van de tassen of koffers die u in onze webshop bestelt. Wist u dat u bij ons terechtkunt voor meer snooker- en biljartbenodigdheden? Zelfs voor complete rolstoelvriendelijke biljarts zit u goed bij ons. Ontdek het complete aanbod en bestel vandaag nog! U bent ook van harte welkom in onze showroom, waar u onze biljarts voor de horeca en benodigdheden uittest. Als u vragen heeft, zijn wij bereikbaar via het contactformulier of het e-mailadres [email protected].