Pool

Je filtert nu binnen de subcategorie Pool.
Dit filter toepassen op al onze artikelen >
Array
(
)
1

Bij Brock Biljartfabriek & Amusement kunt u een pooltafel kopen van diverse topmerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pool van het mooie merk Buffalo? Of wilt u liever een pooltafel kopen van SAM, Valley, René, Pierre of Lexor? Het kan allemaal! Bij ons koopt u een tafel voor uw (horeca)onderneming, buurthuis of instelling of voor privégebruik. Omdat alle producten op voorraad zijn, ontvangt u uw bestelling bovendien snel in uw zaak of op een door u aangegeven adres.

Een pooltafel met een pool van een topmerk als Buffalo kopen

Poolen is een mooie bezigheid en u wilt het dan ook spelen op een pooltafel van hoogwaardige kwaliteit, zoals een pool van het gerenommeerde merk Buffalo. De pools van dit merk zijn ontworpen en geproduceerd met jarenlange expertise en verkrijgbaar voor elk niveau en in allerlei stijlen. Naast een pool van Buffalo kunt u bij ons ook een pooltafel van de merken Valley, SAM, René Pierre of Lexor kopen. Welke keuze u ook maakt; u ontvangt van ons altijd de juiste benodigdheden bij uw tafel. Bij ons koopt u onder andere:

Er valt van alles op het gebied van poolen en biljarten te ontdekken en te bestellen bij Brock Biljartfabriek & Amusement, zodat u uw gasten een zo leuk mogelijk avondje aanbiedt.

Bestel direct of bezoek de showroom

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een pooltafel, zoals een pool van Buffalo of van een van de andere merken? Bestel de gewenste pool snel en eenvoudig via onze webshop. Voor vragen over ons assortiment is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Vul hiervoor het contactformulier in of bereik ons via 074 - 38 41 859 of [email protected]. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Bornerbroek, dichtbij Almelo, om de pools uit te testen. Zo maakt u een goede keuze als u een pooltafel of biljart voor uw horecaonderneming of privégebruik gaat kopen. Een pool met de juiste afwerking – bijvoorbeeld van Buffalo – is het halve werk. Nu nog winnen!