Logo Billardfabriek Jan Brock
Logo Billardfabriek Jan Brock
  • Gratis parkeermogelijkheid
  •  Afgeleverd volgens de hoogste normen
  • Zorgvuldigheid staat voorop

Biljarttafel kopen Overijssel

Wilt u een biljarttafel kopen voor uw café of bedrijf in Overijssel? Brock Biljartfabriek & Amusement voorziet u graag van al uw benodigdheden voor het biljarten. Wij hebben een grote voorraad en daarom is alles wat in de webshop te koop staat snel leverbaar aan uw bedrijf, maar ook aan verenigingen, zorginstellingen of aan particulieren.

Wilt u een biljarttafel kopen?

Ons assortiment biljarttafels

Biljarttafel kopen Overijssel

U kunt via de webshop een mooie biljarttafel kopen voor uw café of bedrijf in Overijssel. Het kopen van een biljarttafel is een goede zet als u meer sfeer en plezier wilt creëren in uw biljartruimte. Op deze manier kunnen uw gasten, naast het kopen van een drankje, even lekker met elkaar ontspannen. Zo kunt u bij ons diverse biljarttafels kopen die ieder een eigen uitstraling hebben. U vindt bij ons klassieke modellen tot en met de moderne varianten in de kleuren bruin en zwart. Wist u dat wij ook meerdere producten aanbieden, zodat u alle biljartbenodigdheden heeft? Wij bieden namelijk ook biljartlakens aan en comfortabele biljarthandschoenen zodat al uw gasten kunnen genieten. U bent bij ons zelfs op de juiste plek voor rolstoelvriendelijke biljarttafels. Zo ziet u maar dat u, naast een biljarttafel, nog veel meer kunt kopen voor uw café of bedrijf in Overijssel.

 

Bestel nu uw biljarttafel online

Heeft u interesse in het kopen van een biljarttafel voor uw bedrijf of café in Overijssel? Bestel dan snel via onze webshop. Heeft u een vraag over ons overige assortiment? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in, bel ons via 074 - 38 41 859 of stuur een e-mail naar [email protected]. U kunt ook onze showroom in Bornerbroek bezoeken om de biljarttafels uit te testen en advies te krijgen.

 

Wilt u liever langskomen? Dit kan in onze showroom