Logo Billardfabriek Jan Brock
Logo Billardfabriek Jan Brock
  • Gratis parkeermogelijkheid
  •  Afgeleverd volgens de hoogste normen
  • Zorgvuldigheid staat voorop

Biljarttafel kopen Overijssel

Wilt u een biljarttafel kopen voor uw café of bedrijf in Overijssel? Brock Biljartfabriek & Amusement voorziet u graag van al uw benodigdheden voor het biljarten. Wij hebben een grote voorraad en daarom is alles wat in de webshop te koop staat snel leverbaar.

Wilt u een biljarttafel kopen?

Ons assortiment biljarttafels

Biljarttafel kopen Overijssel

U kunt via de webshop een mooie biljarttafel kopen voor uw café of bedrijf in Overijssel. Het kopen van een biljarttafel is een goede zet als u meer sfeer en plezier wilt creëren in uw café. Op deze manier kunnen uw gasten, naast het kopen van een drankje, even lekker met elkaar ontspannen. Zo kunt u bij ons diverse biljarttafels kopen die ieder een eigen uitstraling hebben. U vindt bij ons klassieke modellen tot en met de moderne varianten in de kleuren bruin en zwart. Wist u dat wij ook meerdere producten aanbieden, zodat u alle biljartbenodigdheden heeft? Wij bieden namelijk ook nieuwe en luxe biljartlakens aan, comfortabele biljarthandschoenen en rolstoelvriendelijke biljarttafels zodat al uw gasten kunnen genieten. Zo ziet u maar dat u, naast een biljarttafel, nog veel meer kunt kopen voor uw café of bedrijf in Overijssel.

Bestel nu uw biljarttafel online

Heeft u interesse in het kopen van een biljarttafel voor uw bedrijf of café in Overijssel? Bestel dan snel via onze webshop.

Heeft u een vraag over ons overige assortiment, zoals karakteristieke stamtafels? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in, bel ons via 074 - 38 41 859 of stuur een e-mail naar [email protected].

 

Wilt u liever langskomen? Dit kan in onze showroom