Service tot aan huis
Goed bereikbaar
Ruim assortiment

Een biljart kopen voor de horeca

Brock Biljartfabriek & Amusement in Bornerbroek is een enthousiaste, kleine, dynamische onderneming met vier vaste medewerkers, waar u een biljart kunt kopen voor uw bedrijf in de horeca. Wij staan voor professionaliteit, klanttevredenheid en kwaliteit. Natuurlijk koopt u bij ons ook de nodige accessoires voor het biljarten.

lees verder >

Een biljart van hoogwaardige kwaliteit kopen voor uw bedrijf in de horeca

Sinds 1990 produceren we eigen ontworpen biljarts. Achter de ruime showroom, waar diverse biljarts staan opgesteld, bevindt zich de werkplaats/fabriek. In de werkplaats staan biljarts in verschillende stadia van afbouw. Als u een biljart komt kopen voor uw bedrijf in de horeca, bent u bij ons verzekerd van een stijlvol en authentiek biljart van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons bent u altijd welkom.

lees verder >

Amusement bij ons bedrijf

Bent u, naast het kopen van een biljart, op zoek naar andere mooie producten voor uw bedrijf in de horeca? Bij ons vindt u ook een uitgebreid aanbod aan kansspelautomaten en amusementsautomaten. Zo hebben zijn we een exploitant van gokspeelautomaten en bieden we voetbalspelen, airhockeytafels en boksballen aan. Bovendien hebben wij een rolstoelvriendelijk biljart in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of advies wenst over onze producten.

Lees verder >