Service tot aan huis
Goed bereikbaar
Ruim assortiment

Specialist in biljarts, speelautomaten en meer

Bent u op zoek naar een manier om uw café, sportkantine of recreatieruimte op te leuken? Dan bent u bij Brock Biljartfabriek & Amusement aan het juiste adres. Al sinds 1983 zijn wij dé specialist in biljarts, speelautomaten en meer. Wij bieden steeds vernieuwende machines en dragen ook bij aan de levensduur van uw aankopen.

Wilt u uw café, sportkantine of recreatieruimte compleet maken?

Neem contact op met ons

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Op zoek naar de perfecte biljartbenodigdheden om uw biljarttafel te completeren? Of wilt u uw café of recreatieruimte voorzien van de leukste speelautomaten? Wij hebben een ruim aanbod. Onze producten zijn afkomstig van gerenommeerde merken en staan garant voor kwaliteit en jarenlang plezier. We denken met u mee over de juiste biljartbenodigdheden, speelautomaten of praat- en stamtafels voor uw specifieke wensen en budget. Naast kwaliteitsproducten bieden we ook een kwaliteitsservice. We adviseren u graag over de beste producten voor uw locatie en zorgen voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud.

Bekijk ons ruime aanbod

Waar u ook naar op zoek bent om uw café, sportkantine of recreatieruimte compleet te maken, kom langs bij de showroom in Bornerbroek. We helpen u graag met het creëren van de perfecte plek voor plezier en ontspanning. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Een biljart kopen voor de horeca

Brock Biljartfabriek & Amusement in Bornerbroek is een enthousiaste, kleine, dynamische onderneming met vier vaste medewerkers, waar u een biljart kunt kopen voor uw bedrijf in de horeca. Wij staan voor professionaliteit, klanttevredenheid en kwaliteit. Natuurlijk koopt u bij ons ook de nodige accessoires voor het biljarten.

lees verder >

Een biljart van hoogwaardige kwaliteit kopen voor uw bedrijf in de horeca

Sinds 1990 produceren we eigen ontworpen biljarts. Achter de ruime showroom, waar diverse biljarts staan opgesteld, bevindt zich de werkplaats/fabriek. In de werkplaats staan biljarts in verschillende stadia van afbouw. Als u een biljart komt kopen voor uw bedrijf in de horeca, bent u bij ons verzekerd van een stijlvol en authentiek biljart van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons bent u altijd welkom.

lees verder >

Amusement bij ons bedrijf

Bent u, naast het kopen van een biljart, op zoek naar andere mooie producten voor uw bedrijf in de horeca? Bij ons vindt u ook een uitgebreid aanbod aan kansspelautomaten en amusementsautomaten. Zo hebben zijn we een exploitant van gokspeelautomaten en bieden we voetbalspelen, airhockeytafels en boksballen aan. Bovendien hebben wij een rolstoelvriendelijk biljart in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of advies wenst over onze producten.

Lees verder >