Carambole keuen

Carambole keuen

Je filtert nu binnen de categorie Carambole keuen
Dit filter toepassen op al onze artikelen >

Bij Brock Biljartfabriek & Amusement kunt u eenvoudig de keu voor carambolebiljart nieuw of tweedehands kopen. Wij zijn namelijk een fabriek met een zeer grote voorraad biljartproducten. Dit houdt in dat u bij ons terecht kunt voor al uw wensen als het aankomt op biljart, snooker en pool. Als u uw keu voor carambolebiljart nieuw of tweedehands bij ons besluit te kopen, ontvangt u uw bestelling binnen een zeer korte termijn op het door u aangegeven adres.

Een keu voor carambolebiljart nieuw of tweedehands kopen

Als u een café of dorpshuis heeft en uw gasten de mogelijkheid wilt geven om te biljarten, dan wilt u ze natuurlijk wel dat ze de beste keuen gebruiken. Daarom kunt u bij onze winkel in Bornerbroek of via de webshop toebehoren voor carambolebiljart (zowel nieuw als tweedehands) kopen waarmee uw gasten een goed potje tegemoet gaan. U vindt deze keuen voor carambolebiljart in onze webshop. Elke tweedelige keu wordt geleverd met een standaard foedraal en een krijtje. De meeste keuen zijn leverbaar vanaf 470 gram tot 520 gram, oplopend per 10 gram. Een keu is in de meeste gevallen achteraf te verzwaren of eventueel te verlichten.

Gok erop los

Heeft u al genoeg biljarttafels en pooltafels in uw café en wilt u investeren in gokkasten? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U bent bij ons ook op de juiste plek voor deze producten, die wij als exploitant in uw zaak kunnen zetten. Gokkasten zijn ideaal als u ergens een lege ruimte heeft en die plaats wilt opvullen met iets waar uw gasten plezier aan beleven. Zo ziet u maar dat u naast (tweedehands) keuen voor carambolebiljart nog veel meer bij ons kunt kopen voor uw café. Want ook als u graag biljartlampen wilt, bent u bij ons op de juiste plek. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw gasten de beste en gezelligste tijd hebben. Uiteraard leveren wij gokkasten uitsluitend aan de hoogdrempelige horeca-uitbater.

Bestel uw keuen online

Heeft u interesse in de producten voor carambolebiljart die u bij ons nieuw of tweedehands kunt kopen? Bestel ze dan via onze webshop. Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor meer informatie over een van onze biljarts of andere producten kunt u ons benaderen. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 074 - 38 41 859. U kunt ook onze showroom in Bornerbroek bezoeken om de biljarttoebehoren uit te testen en advies te verkrijgen.