Logo Billardfabriek Jan Brock
Logo Billardfabriek Jan Brock
  • Gratis parkeermogelijkheid
  •  Afgeleverd volgens de hoogste normen
  • Zorgvuldigheid staat voorop

Gokkasten kopen in regio Overijssel

Wilt u gokkasten en gokautomaten kopen voor uw café of dorpshuis in Overijssel of elders in Oost-Nederland? U vindt ze bij Brock Biljartfabriek & Amusement. Wij hebben ze te allen tijde op voorraad, waardoor u ze op zeer korte termijn op het door u aangegeven adres ontvangt.

Wilt u een gokkast kopen?

Ons assortiment gokkasten

Speelse gokkasten en gokautomaten kopen voor in regio Overijssel

Zeg nu zelf: het kopen van gokautomaten en gokkasten is een aanwinst voor ieder café in Overijssel en Oost-Nederland. Behalve dat ze er goed uitzien en extra kleur en amusement toevoegen aan uw café, geeft u uw gasten de kans om er ook nog eens een leuk bedrag mee te winnen. Dat is altijd leuk en het zal dan ook door uw gasten worden gewaardeerd, omdat het een ideaal tijdverdrijf is. U kunt in onze webshop gokautomaten en gokkasten kopen van goede kwaliteit voor uw café in Overijssel en Oost-Nederland. 99% van onze gokkasten die te koop zijn voor uw bedrijf in de horeca zijn voorzien van biljethoppers.

Meerdere spellen in uw café

Wist u dat u naast het kopen van gokkasten en gokautomaten voor uw bedrijf in Overijssel of Oost-Nederland ook bij ons terechtkunt voor biljarttafels? Biljarttafels zijn het ideale product voor cafés die mensen herenigen, voor extra gezelligheid zorgen en mensen een leuk tijdverdrijf bezorgen. Wij bieden tevens allerlei biljartbenodigdheden aan als u inmiddels een biljarttafel heeft staan. Zo zijn er naast de gokkasten en biljarttafels ook biljarttoebehoren te koop voor uw bedrijf in de horeca, zoals keuen, keuenrekken, biljartlakens en nog veel meer. Wanneer u bij ons besluit biljarttafels, gokautomaten of gokkasten te kopen, dan kiest u voor producten en accessoires van goede kwaliteit voor uw café in Overijssel en Oost-Nederland. En zeg nu zelf: dat is het toch waard om op te gokken?

Bestel vandaag nog online

Heeft u interesse in het kopen van leuke gokkasten en gokautomaten voor uw café in Overijssel of Oost-Nederland? Bestel vandaag nog en krijg ze binnen een zeer korte termijn op uw adres geleverd. Heeft u een vraag over een van onze (tweedehands) producten, de gokkasten die te koop staan of bijvoorbeeld over praattafels voor uw bedrijf in de horeca? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen, bellen naar 074 - 38 41 859 of een e-mail sturen via [email protected]. Wij denken graag met u mee en helpen u zo goed mogelijk verder. Samen zorgen we ervoor dat u van uw café een drukbezochte en gezellige plaats maakt ter ontspanning.

 

Wilt u liever langskomen? Dit kan in onze showroom