Afdekkleed

Producten per pagina:
Sorteren op

Als u uw pool- of biljarttafel wilt beschermen tegen stof en vuil, dan is een afdekkleed belangrijk om aan te schaffen. Bij Brock Biljartfabriek & Amusement in Bornerbroek hebben we een afdekkleed van verschillende formaten en voor verschillende tafels in ons assortiment. U bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk het aanbod en kies het kleed dat past bij uw pool- of biljarttafel.

Waarom een afdekkleed over uw pool- of biljarttafel een verstandige keuze is

Een pool- of biljarttafel voor uw café, buurthuis, instelling of privésetting is een flinke investering, waar u en uw gasten veel plezier aan beleven. Het is belangrijk dat u zuinig omgaat met de tafels, zodat deze nog lang en vaak gebruikt kunnen worden. Een afdekkleed is daarom een onmisbaar biljartaccessoire. U beschermt hiermee niet alleen de tafel tegen stof en vuiligheid, maar zorgt er ook voor dat de tafel niet verkleurt door daglicht. Leg het kleed bijvoorbeeld over uw carambolebiljart nadat u een potje gespeeld heeft en u hoeft er vervolgens niet meer naar om te kijken.

Plaats uw bestelling online of kom langs in de showroom

Brock Biljartfabriek & Amusement is dé specialist in biljartbenodigdheden. Een afdekkleed voor uw pool of biljart bestelt u dan ook heel eenvoudig in onze webshop. Wilt u onze producten, bijvoorbeeld een barakbord, in het echt bewonderen en eventueel uittesten? Bezoek onze showroom in Bornerbroek. Als u vragen heeft of persoonlijk advies wenst, bereikt u ons via 074 - 38 41 859 of [email protected].