Biljarttafels - BILJARTFABRIEK HET OOSTEN

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Biljarttafels - BILJARTFABRIEK HET OOSTEN

Biljarttafels

Biljartfabriek Het Oosten is de specialist op het gebied van biljarttafels. Zoals onze bedrijfsnaam al zegt, zijn wij fabrikant van biljarttafels. Daarnaast voert Biljartfabriek Het Oosten ook professionele restauraties uit waardoor biljarttafels zo goed als nieuw naar u toe kunnen komen. Met onze kwalitatief hoogwaardige producten en diensten bedienen we een tevreden klantenkring die bestaat uit particulieren, horecagelegenheden en andere bedrijven en instellingen.

In onze webwinkel vindt u een actueel overzicht van de beschikbare biljarttafels. Dat kunnen carambolebiljarts, snookertafels of poolbiljarts zijn. Speciaal voor openbare gelegenheden hebben we ook poolbiljarts met muntinworp. Schrikt u in het online overzicht alstublieft niet van de lijst met reeds verkochte biljarttafels. Wij zorgen ervoor dat er voldoende aanbod over is. Biljartfabriek Het Oosten heeft namelijk altijd twintig biljarttafels speelklaar in voorraad.

Wij kunnen het biljart zo compleet leveren als u maar wilt. We kunnen daarvoor putten uit een meer dan compleet assortiment aanverwante benodigdheden als keuen, hulpstukken, verlichting, scoreborden en keutassen.

U bent van harte welkom in de showroom in
Bornerbroek of op onze website voor meer informatie. Biljartfabriek Het Oosten is bereikbaar op het nummer: 0548-618866. 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu