Biljartkeu - BILJARTFABRIEK HET OOSTEN

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Biljartkeu - BILJARTFABRIEK HET OOSTEN

Biljartkeu

U bent op zoek naar een biljartkeu? Dan vindt u die bij Biljartfabriek Het Oosten in Nijverdal. Wij leveren u die biljartkeu en alle andere biljartartikelen die u maar kunt wensen. Biljartfabriek Het Oosten werkt vanuit passie voor het spel en de sport. Daarom leveren we producten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast hebben we een meer dan compleet aanbod biljartartikelen.

U kunt voor die biljartkeu en aanverwante artikelen terecht in onze webshop of in de showroom in Nijverdal. Vanuit deze online en levensechte winkels bedient Biljartfabriek Het Oosten particulieren, horecabedrijven en andere bedrijven en instellingen. Dus als biljarten ook uw passie is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bij ons een biljartkeu kopen van topmerken als Longoni, Artemis, Buffalo, Horus, Ceulemans en Stinger. Zo vindt u altijd de biljartkeu die bij u past. Alle keuen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en ze zijn scherp geprijsd. Zo is er ook de bijzonder voordelig geprijsde keu van het huismerk.

Kom gerust eens een balletje stoten in onze showroom. De koffie staat altijd klaar. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of bellen naar 0548-618866.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu